Tietoa meistä

Ravintola

Fäboda Café & Kitchen sijaitsee Pietarsaaressa Fäbodan alueella. Alueen luonto on henkeäsalpaava yhdistelmä pitkiä hiekkarantoja ja dyynejä, kalliomaisemia, metsiä luontopolkuineen sekä räme- ja suoalueita. Meillä voit nauttia keittiön antimista rantakallioiden ja hiekkarannan kupeessa joko sisällä tunnelmallisessa hirsirakennuksessa tai tilavalla ulkoterassilla.

Ravintolassamme on 60 asiakaspaikkaa ja ulkoterassilta tilaa löytyy saman verran. Tilamme ovat vuokrattavissa niin yritysten käyttöön kuin yksityistilaisuuksiakin varten. Kysy lisää!

Saul & Karin

Fäboda Cafe & Kitchen

Ravintolan omistavat pietarsaarelaiset yrittäjät Saul ja Karin Mäenpää. Intohimoisesti ruokaan suhtautuvan pariskunnan pitkäaikainen unelma omasta ravintolasta täyttyi keväällä 2013 Fäbodan ostamisen myötä.

Monessa mukana oleva Saul on ehtinyt kerryttää puoli vuosikymmentä työkokemusta myös ravintola-alalta. Karin puolestaan on työskennellyt viimeiset viisi vuotta muodin parissa. Tavoitteena uusilla omistajilla on tarjota asiakkaille entistä parempaa ruokaa.

Kaiken lähtökohtana on panostaminen laatuun, avoimuuteen ja asiakaspalveluun. Raaka-aineista pääosa tulee lähiseudulta ja niiden alkuperä kerrotaan avoimesti. Jokainen annos valmistetaan periaatteella, että sen ääreen haluaisi pysähtyä itse nauttimaan työnsä tuloksista.