Meistä

Olemme hoitaneet viihtyisässä, vuonna 1966 pystytetyssä hirsimökissä toimivaa Fäbodan kahvitupaa vuodesta 2020. Tupa sijaitsee kallioilla upean luonnon ympäröimänä. Haluamme tarjota asiakkaillemme luontoelämyksen, josta voi nauttia yhdessä makean tai suolaisen purtavan kanssa, sisällä takan ääressä tai ulkona terassilla, sään ja omien toiveiden mukaisesti.

 

Maj & Sune

Kahvitupa

Sisällä kahvituvassa on 70 asiakaspaikkaa ja ulos terassille mahtuu 130 vierasta. Uusi terassimme avautuu kohti merta ja auringonlaskua.

 

Ruokalistalla on mm. erilaisia kahvijuomia, kotitekoisia kakkuja ja hyvää, itse valmistettua italialaista Maj’s Gelato -jäätelöä. Nälkäiselle tarjoilemme sopivankokoisen ruoka-annoksen tai pienemmän vaihtoehdon rantamenultamme. Ravintolalla on A-oikeudet.

 

Valitse merellinen terassimme sään salliessa tai istahda avotakan ääreen, kun on viileää. Useita tuotteistamme voi myös ostaa mukaan, joten voit noutaa meiltä piknik-herkut.

 

Tervetuloa – kunnon annos ruokaa ja kahvia on varmasti tarpeen, kun olet vaeltanut metsässä tai uinut ja nauttinut rantapäivästä.

© Johan Sandén

Vierasmaja

Kodikas pieni vierasmaja sopii 1-2 hengelle ja sitä vuokrataan viikoittain kesäkaudella. Majassa on minikeittiö ja ruokailutila. Jaetut wc-tilat muiden vieraiden kanssa. Pieneltä terassilta on näkymä merelle. Varaukset: Maj / Fäbodan kahvitupa.

Vastuullisuus

Meille on tärkeää säilyttää ympäröivä hieno luonto ja minimoida matkailun kielteiset ympäristövaikutukset, jotta seuraavat sukupolvet voivat myös nauttia ainutlaatuisesta ympäristöstä. Haluamme edistää kestävämpää ja vastuullisempaa matkailua, minkä vuoksi olemme mukana Visit Finlandin laatimassa ”Sustainable Travel Finland” -ohjelmassa.

 

Jätteiden lajittelu ja jäteveden puhdistus ovat yksinkertaisia, jatkuvasti toteutettavia asioita, lisäksi käytämme vihreää sähköä ja pyrimme koko ajan vähentämään tarpeetonta ruokahävikkiä. Arvostamme paikallisuutta sekä raaka-aineissa että henkilökunnan rekrytoinneissa.

 

Kierrätämme materiaalit mahdollisuuksien mukaan ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa, jotta voimme hyödyntää luonnonvaroja optimaalisesti.

 

Huolehdimme sekä henkilökunnastamme että asiakkaistamme ja haluamme kohdella kaikkia tasapuolisesti ja yhdenvertaisesti. Fäbodan kahvitupaan ovat kaikki tervetulleita kulttuurista, uskonnosta, seksuaalisesta suuntautumisesta, toimintaesteistä ja vammoista huolimatta, eikä iälläkään ole merkitystä, meille ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuiset. Huomioimme myös ruokavaliosi.

Rentouttava päivä saa hyvälle mielelle!