Om oss

Restaurangen

Fäboda Cafe & Kitchen ligger vid Fäboda strand, en bit utanför Jakobstad. Naturen i Fäboda är en enastående kombination av långa stränder och sanddyner, klippor och skog med naturstigar och kärrområden. Hos oss kan du njuta av utsikten och en bit mat i en stämningsfull timmerstuga eller på en rymlig uteterass.

Vår restaurang har plats för 60 personer och vår uteterass rymmer lika många personer. Våra utrymmen kan också bokas för såväl företagssammanhang som privata tillfällen. Boka nu!

Saul & Karin

Fäboda Cafe & Kitchen

Restaurangen ägs av entreprenörparet Saul och Karin Mäenpää, båda passionerade matentusiaster. Parets årslånga dröm om att äga en egen restaurang gick i uppfyllelse våren 2013 när de köpte Fäboda Cafe & Kitchen.

Saul har många järn i elden och har hunnit samla på sig flera års arbetserfarenhet inom restaurangbranschen. Karin har för sin del arbetet de sista 5 åren inom modevärlden. De nya ägarna har som målsättning att erbjuda sina kunder ännu godare mat.

Vi vill satsa på kvalité, öppenhet och kundservice. Största delen av råvarorna kommer från närområdet och vi berättar öppet om råvarornas ursprung. Varje måltid tillreder vi med samma passion och noggrannhet som om vi gjorde den till oss själva.